Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-08@19:29:50 GMT

بانک توسعه صادرات برای "رونق تولید" عزم جدی دارد

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۱۱۲۵۲

مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران در دیدار با هیات مدیره کارخانه تولید لوله و ماشین سازی ایران، حمایت و کمک به واحدهای تولیدی را در راستای رونق تولید، صادرات، اشتغالزایی و کارآفرینی از افتخارات بانک توسعه صادرات ایران دانست و گفت: مجموعه کارشناسان و همکاران ما در بانک توسعه صادرات هر کجا به این جمع بندی برسند که یک واحد تولیدی توان، ظرفیت و انگیزه دستیابی به اهداف یادشده را دارد، با عزم جدی و کمال میل با آن واحد همکاری خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش صدای ایران آقای دکتر علی صالح آبادی با تقدیر از عملکرد مدیریت شرکت لوله و ماشین سازی ایران گفت: اشتغالزایی برای 2500 نفر در شرایطی که تولید کارآسانی نیست، باعث افتخار است.
صالح آبادی در ادامه روند رشد و احیای این واحد را تحسین آمیز خواند و گفت: بانک توسعه صادرات در آغاز همکاری در جریان شرایط نامساعد شرکت قرار داشت اما پس از بررسی های کارشناسی، تصمیم گرفته شد که برای احیا و بازیابی آن، بانک از طریق اعطای تسهیلات سرمایه در گردش وارد عمل شود.
مدیرعامل بانک توسعه صادرات راه اندازی و احیای مجدد شرکت هایی که در شرف تعطیلی هستند را یک کار ارزشمند عنوان کرد و یادآور شد: برخورداری از مدیریت خوب و قوی، کارآفرین و پرتلاش می تواند در ساختار یک واحد تولیدی نقش اساسی ایفا کند و تامین مالی تنها یکی از عوامل رونق تولید است.
وی با اظهار خوش بینی از استمرار روند رشد تولید این واحد تولیدی گفت: امیدواریم رویه رو به رشد این واحد تولیدی در حوزه تولید و صادرات ادامه داشته باشد؛ بی تردید حمایت های بانک توسعه صادرات در مسیر احیای این دست واحدها ادامه دار خواهد بود.

بازدید دکتر صالح آبادی از کارخانجات شرکت لوله و ماشین سازی ایران

به گزارش پایگاه خبری اگزیم نیوز صبح بیست و چهارم فروردین ماه جاری، دکتر صالح آبادی به همراه اعضای هیات مدیره از شرکت لوله و ماشین سازی ایران بازدید کرد. این شرکت با سابقه فعالیت بیش از 6 دهه، انواع مختلفی از لوله های چدنی آب، اتصالات و شیرهای خطوط آب در سایز های متنوع تولید می کند. پتروشیمی، آب و فاضلاب، شرکت نفت و شیلات از عمده ترین مشتریان محصولات این شرکت هستند.مدیرعامل شرکت لوله و ماشین سازی ایران:
رونق تولید و صادرات این شرکت مرهون حمایت های بانک توسعه صادرات است
به گفته محمدرضا بابایی، مدیرعامل این شرکت در تمام خاورمیانه در زمینه تولید لوله های انحصاری به لحاظ حجم، رقیب ندارد و از تکنولوژی روز دنیا در خط تولید خود بهره می گیرد؛ به طوری که محصولات این واحد تولیدی تمامی استانداردهای اروپایی را داشته و مورد تایید کشورهای صاحب تجربه در این عرصه، از جمله ژاپن است.
بابایی، موفقیت، رونق و تداوم تولید این شرکت را مرهون حمایت بانک توسعه صادرات دانست و اذعان داشت: در تمام فرایند اخذ تسهیلات، بانک توسعه صادرات با وجود شرایط نامساعد شرکت ، برخوردی سرشار از همدلی داشت و نتیجه این همکاری افزایش تولید این واحد از 13 هزار تن به 33 هزار تن در سال بوده و پس از 7 سال توقف صادرات، خوشبختانه توانسته ایم روند صادرات محصولات خود را از سر بگیریم.
وی با اشاره به برنامه ریزی های این شرکت برای توسعه صادرات خود گفت: این توان را داریم که در سال پیش رو صادرات خود را افزایش دهیم.
مدیرعامل شرکت لوله و ماشین سازی ایران اذعان داشت: خوشبختانه با کمک بانک توسعه صادرات طی دو سال گذشته علی رغم شرایط دشوار تولید در کشور، تعدیل نیرو نداشته ایم و حتی 70 نیروی جدید نیز جذب شده اند و تمامی شرکت های زیر مجموعه این کارخانه سودآور بوده اند. همچنین لوله مورد نیاز بسیاری از پروژه های بزرگ آبرسانی در کشور را تامین کرده است.
بابایی تولید لوله های چدنی ضد زلزله را از دیگر افتخارات این شرکت عنوان کرد و گفت: لوله های چدنی بیش از 100 سال بدون ایجاد آلودگی و زنگ آب عمر می کنند و مورد تایید همه سازمانهای بهداشتی دنیا هستند؛ علاوه بر این شرکت لوله و ماشین سازی ایران افتخار دارد که لوله های ضد زلزله ( با مقاومت در برابر 8.5 ریشتر زلزله) را تولید می کند.
به گزارش پایگاه خبری اگزیم نیوز، شرکت لوله و ماشین سازی ایران سال گذشته 120 میلیارد ریال تسهیلات در قالب سرمایه در گردش دریافت کرده و در این مدت از مشتریان خوش حساب بانک محسوب می شود؛ در جلسه هیات مدیره بانک توسعه صادرات با مدیرعامل این شرکت مذاکراتی برای همکاری های بیشتر فی مابین صورت گرفت.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: بانک بانک توسعه صادرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۱۱۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرارگاه توسعه صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مخبر، معاون اول رییس جمهور در نشست با فعالان صنعت پتروشیمی روز سه شنبه برگزار و مقرر شد قرارگاه حل و پیگیری مسائل و مشکلات صنعت پتروشیمی و همچنین قرارگاه توسعه این صنعت تشکیل شود.

مخبر در نشست فعالان صنعت پتروشیمی با اشاره به تعامل و رابطه خوب و سازنده دولت سیزدهم و فعالین صنعت پتروشیمی تاکید کرد: باید انتظارات دو طرفه دولت و پتروشیمی برآورده شود که در این راستا قرارگاه پیگیری مسائل و مشکلات صنعت پتروشیمی در حوزه معاون اول رییس جمهور ایجاد خواهد شد.

معاون اول رییس جمهور تصریح کرد: علاوه بر تشکیل قرارگاه رفع مسائل و مشکلات پتروشیمی یک قرارگاه توسعه این صنعت با سه برنامه کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت برای جهش تولید در بخش پتروشیمی برنامه ریزی و ایجاد شود.

وی ادامه داد: باید طرح‌های کوتاه مدت ظرف یک ماه آینده جمع آوری شود و برنامه ریزی و اقدام لازم برای بهره برداری از طرح‌ها و پروژه‌های بزرگ پتروشیمی در سال جاری نهایی شود و همچنین در جلسات منظم قرارگاه توسعه برنامه ریزی میان مدت سه ساله با جمع بندی دستگاه‌های مربوطه در راستای تسهیل امور و رفع موانع به صورت مستمر دنبال خواهد شد و اقدامات بلند مدت نیز با توجه به مزیت‌های کشور در این قرارگاه تدوین شود.

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه نفت، گاز و پتروشیمی جزو مزیت‌های جدی کشور است، خاطرنشان کرد: تاکنون سرمایه گذاری لازم در زمینه گاز و پتروشیمی انجام نشده است و نتوانسته‌ایم در صادرات گاز در جهان پیشرو باشیم و انتظار می‌رود در سال جاری با راهبرد جهش تولید و راه حل مشارکت مردمی و همچنین اعتماد بازار سرمایه، فعالان اقتصادی و مردم به صنعت بزرگ پتروشیمی در راستای جهش تولید، شاهد عملکرد بیش از گذشته این بخش در اقتصاد کشور باشیم.

مخبر بر ضرورت تامین انرژی، برق و آب مورد نیاز پتروشیمی‌ها با تکیه بر انرژی‌های تجدید پذیر و همچنین طرح‌های شیرین سازی آب توسط شرکت‌های پتروشیمی تاکید کرد.

معاون اول رییس جمهور تعاملات و دیپلماسی بین المللی دولت سیزدهم را فرصتی بسیار مناسب برای جذب سرمایه گذاری خارجی عنوان و تاکید کرد: جذب سرمایه خارجی و بازار سرمایه باید در اولویت شرکت‌های پتروشیمی قرار گیرد و با توجه به اینکه توسعه زنجیره پایین دستی یکی از مهمترین ظرفیت‌های مشارکت بخش خصوصی است، ضرورت دارد در دستور کار شرکت‌های پتروشیمی قرار گیرد تا زمینه‌های حضور و فعالیت مردم در این بخش از اقتصاد کشور با کمک دولت، تسهیلات بانکی و شرکت‌های پتروشیمی فراهم شود.

وی در پایان با اشاره به لزوم جلوگیری از خام فروشی در صنایع پتروشیمی بر راه اندازی طرح‌های تبدیل متانول به بنزین در پتروشیمی‌ها تاکید کرد.

همچنین در ابتدای این جلسه احمد مهدوی ابهری دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی گزارشی در خصوص نقش شرکت‌های پتروشیمی در شاخص‌های کلان اقتصاد ملی ارائه کرد که تولید قابل فروش ۵۲,۶ میلیون تنی محصولات پتروشیمی در سال ۱۴۰۲، اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری و یک میلیون نفری در صنایع تکمیلی، رشد تولید محصولات صنعت پتروشیمی از ۲۸.۵ درصد برنامه سوم به ۴۰.۶ درصد در برنامه ششم و افزایش صادرات محصولات پتروشیمی از ۶۷ میلیون تن بین سال‌های ۹۷ تا ۹۹ به ۸۲ میلیون تن در دولت سیزدهم ارائه کرد.

همچنین طبق این گزارش ۵۶ طرح در دست اجرا در برنامه هفتم توسعه با میانگین وزنی پیشرفت فیزیکی ۴۴ درصد و ظرفیت اسمی ۳۵ میلیون تنی عملیاتی خواهد شد که ۱۰ طرح بزرگ پتروشیمی در سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.

در این جلسه همچنین مدیران عامل شرکت‌ها و هلدینگ های پتروشیمی درباره راه حل های رفع مشکلات و مسائل این صنعت در تداوم توسعه صنایع و رشد تولید به بحث و تبادل نظر پرداختند.

کد خبر 6099781 محمد مهاجرانی

دیگر خبرها

  • بانک ملی ایران؛ پشتیبان توسعه طرح های صنعت نفت کشور
  • حضور فعال بانک صادرات ایران در نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پتروشیمی
  • تولید لام در شهرکرد
  • حضور فعال بانک صادرات در نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پتروشیمی
  • حضور فعال بانک صادرات در نمایشگاه بین‌المللی نفت
  • راهبرد وزارت صمت توسعه صنعت با رویکرد صادرات محور است
  • قرارگاه توسعه صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • کسب درآمد ارزی شرکت ایپکو از محل صادرات خدمات فنی مهندسی
  • تکمیل زنجیره‌های تولید، محور توسعه استان اردبیل است