Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا خداداد غریب پور عصر چهارشنبه در جریان بازدید از خط تولید و بخش های مختلف شرکت لوله و ماشین سازی ایران در شهرستان اسلامشهر افزود: از اسفندماه سال ۹۵ با تغییراتی که در سطح مدیریت این شرکت رخ داد، شاهد تحولات مثبت و سازنده در این مجموعه صنعتی بزرگ هستیم.

وی ادامه داد: روند تولید، فروش، صادرات، عمل به تعهدات، رشد اشتغال و تولید محصولات جدید در شرکت لوله و ماشین سازی ایران دلگرم کننده است

غریب پور تصریح کرد: بی تردید وزارت صمت حمایت های لازم برای تقویت هرچه بیشتر و حمایت از روند روبه رشد این شرکت را خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین محمدصالح ضیایی معاون برنامه ریزی و توسعه فرماندار شهرستان اسلامشهر نیز در این برنامه بیان کرد: انسجام و وحدتی که در شرکت لوله و ماشین سازی ایران وجود دارد باعث شده تا این مجموعه جزء شرکت های موفق و بدون حاشیه شهرستان باشد.

وی خاطر نشان کرد: افزایش تولیدات این شرکت و همچنین افزایش نیروی انسانی شاغل در آن نشان می دهد که مدیریت این شرکت بخوبی در راستای تحقق جهش تولید در سالجاری حرکت می کنند.

رشد ٣٠ درصد صادرات لوله های چدنی

مدیرعامل شرکت لوله و ماشین‌سازی ایران نیز در سخنانی با اشاره به رشد ۳۰درصدی صادرات این شرکت در نیمه نخست سالجاری گفت: در سال جاری موفق شدیم تولید دو محصول جدید شامل لوله های ۱۰۰ تا ۱۰۰۰ میلیمتری را که در حوادث و بلایای طبیعی همچون زلزله و سیل و... مقاوم بوده و از هم جدا نمی شوند را آغاز کنیم.

محمدرضا بابایی با اشاره به قدمت ۶۵ ساله این شرکت افزود: در سه سال گذشته با حمایت‌های صورت گرفته از سوی مجموعه های مختلف، مدیران شهرستان از جمله مسعود مرسلپور فرماندار شهرستان اسلامشهر و تلاش و همت مدیران، کارکنان و کارگران پرتلاش، توانستیم رکورد افزایش چهار برابری صادرات لوله های چدنی را در سال ۹۸ ثبت کنیم.

وی تصریح کرد: با وجود تشدید تحریم‌های ظالمانه در سال‌های اخیر شرکت لوله و ماشین‌سازی ایران از زیان خارج شده، به تمامی تعهدات مالی خود اعم از حق و حقوق کارگران، بیمه و مالیات عمل کرده و هم قسم هستیم در سالی که از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) سال جهش تولید نامگذاری شده تولیدات را نسبت به سال گذشته افزایش دهیم.

معاون وزیر صمت صبح امروز به همراه رئیس هیئت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، معاون برنامه ریزی و توسعه فرماندار اسلامشهر از خط تولید و بخش های مختلف شرکت لوله و ماشین سازی ایران بازدید کردند.

به گزارش ایرنا، شرکت لوله و ماشین‌سازی ایران به عنوان اولین واحد صنعتی ذوب و تولیدکننده چدن در ایران در سال ۱۳۳۸ شمسی (۱۹۵۹میلادی) با هدف تولید لوله و اتصالات چدنی برای مصارف آبرسانی و دیگ‌های چدنی برای تأمین آب و هوای گرم مؤسسه‌ها و ساختمان‌ها، تأسیس شد.

ظرفیت تولید سالیانه شرکت در ابتدا ۴.۰۰۰ تن و عمده محصولات آن لوله‌های چدنی از قطر ۸۰ الی ۴۰۰ میلیمتر و به طول ۴ و ۵/۵ متر به روش سانتریفوژ (گریز از مرکز) بوده است.

برچسب‌ها وزارت صنعت معدن و تجارت توسعه صادرات اسلامشهر صادرات غیر نفتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت توسعه صادرات اسلامشهر صادرات غیر نفتی وزارت صنعت معدن و تجارت توسعه صادرات اسلامشهر صادرات غیر نفتی اخبار کنکور شرکت لوله و ماشین سازی ایران لوله های چدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۱۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهبرد وزارت صمت توسعه صنعت با رویکرد صادرات محور است

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه توسعه صنعت با رویکرد صادرات محور است، گفت: در این مسیر، اقدامات خوبی در دست اجراست.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، عباس علی آبادی عصر امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در نشست با فعالان اقتصادی و تشکل‌های صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی اظهار کرد: دولت سیزدهم حمایت ویژه از صنعت استان مرکزی برای جهش تولید با مشارکت مردمی را دنبال می‌کند.

وی افزود: استان مرکزی یکی از استان‌های صنعتی و مهم کشور با تولید خوب در زمینه‌های مختلف است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه توسعه صنعت با رویکرد صادرات محور است، گفت: در این مسیر، اقدامات خوبی در دست اجراست.

علی آبادی تصریح کرد: مشکل اصلی صنعتگران تحریم نیست بلکه تنوع نرخ است، زمانبندی تخصیص ارز موضوع درستی است اما یک مسئله ملی و وابسته به بسیاری از مؤلفه‌ها است و به وزارت متبوع مرتبط نیست.

وی اظهار کرد: تولیدکنندگان باید کالایی تولید کنند که ارزش افزوده داشته و قابلیت صادرات داشته باشد در این صورت مزیت رقابتی خواهد داشت در غیر این صورت کالا کیفیت لازم را ندارد.

وزیر صمت با بیان اینکه رویکرد محوری دولت سیزدهم، توسعه صادرات است خاطر نشان کرد: در این زمینه هرسال در آغاز و پایان سال، نمایشگاه تخصصی توانمندی‌های صادراتی برگزار می‌شود تا اهداف مورد نظر تولید کنندگان تحقق یابد.

علی آبادی با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری اضافه کرد: بر اساس منویات مقام معظم رهبری باید در کیفیت و کمیت تولید جهش داشته باشیم البته این ظرفیت وجود دارد و فعالان اقتصادی باید توانمندی‌های خود را به نمایش بگذارند.

وی افزود: محور تمرکز این وزارتخانه در سال جهش تولید با مشارکت مردم، تولید صادرات محور و دانش بنیان است.

وزیر صمت خاطر نشان کرد: مقام معظم رهبری بارها فرمودند که مساله تولید و اقتصاد در عرصه نوظهور حکمرانی کشور و تقابل بین‌المللی، پاشنه آشیل کشور است و ما در این خصوص ضعف داریم که باید آن را برطرف کنیم.

علی آبادی ادامه داد: کالاهای ایرانی از لحاظ کمی و کیفی قابلیت رقابت در بازارهای جهانی را دارد که با رفع موانع و تسهیل صادراتی از صنعتگران حمایت می‌کنیم.

وی ادامه داد: تأسیسات و تشکیلات وزارتخانه و رایزنان اقتصادی در خدمت فعالان اقتصادی است و همکاری لازم را بدون هیچ چشمداشتی انجام خواهند داد.

وزیر صمت اظهار کرد: موضوع اکتشاف در معادن مورد غفلت واقع شده است، دولت از هر تشکیلاتی که آمادگی در اختیار گرفتن پهنه اکتشاف معادن را داشته باشد، حمایت می‌کند.

علی آبادی با اشاره به ضرورت خریداری ماشین آلات معدنی که در کشور تولید می‌شود گفت: ناترازی در کیفیت مورد پذیرش نیست، چنانچه ماشین آلاتی در کشور قابلیت تولید نداشته باشند و یا کیفیت لازم را نداشته باشد از سوی وزارت صمت، مجوز واردات صادر می‌شود.

وی ادامه داد: تمام اختیارات وزیر در چهارچوب قانون به استان‌ها واگذار می‌شود، بنابراین لازم نیست مدیران به تهران مراجعه کنند اما رعایت قانون الزامی است.

وزیر صمت با بیان اینکه مسائل و مشکلات در سطح ملی منتقل و پیگیری خواهد شد تصریح کرد: چنانچه مسائل به صورت مکتوب ارائه شود همان مسئله به مدیران مربوطه منتقل خواهد شد.

علی آبادی اضافه کرد: در کشور برخی صنایع به امید برق ارزان و انرژی ارزان تأسیس شده‌اند و در صورتی که انرژی و برق ارزان نباشد تعطیل می‌شود اما دیگر انرژی ارزان وجود ندارد.

وی اظهار کرد: چالش اساسی اراک آلودگی هوا است، نیروگاه نیازمند فیلتراسیون است و صنایع در راستای مسئولیت اجتماعی خود می‌توانند برای تأمین این مهم تعامل و همکاری لازم را با دولت داشته باشند.

وزیر صمت ادامه داد: کشاورزی باید به سمت کشاورزی کم آب بر، سوق داده شود و کالای اساسی باید در زمینه‌ی تولید استراتژیک و تولید صنعتی استفاده شود.

علی آبادی تاکید کرد: کیفیت در صنعت مهم است و صنایع باید به سمت دانش بنیانی و ارتقای کیفی حرکت کنند چراکه رویکرد دولت صادرات بر محور دانش بنیان‌هاست و بر این مبنا درخواست می‌شود فعالان و تولیدکنندگان در این حوزه حرکت‌های جدی‌تری انجام دهند.

وی اضافه کرد: امسال تأمین ارز تا ۵۰ میلیارد دلار انجام خواهد شد و این میزان نسبت به سال گذشته رشد داشته است و و چنانچه کسی ثبت سفارش انجام دهد تأمین ارز انجام می‌شود.

وزیر صمت اظهار کرد: امتیاز صادراتی با بانک مرکزی توافق شده به این صورت که در صورتی که کالایی صادر شود، ارز از تولید کننده مطالبه نخواهد شد.

علی آبادی افزود: در وزارتخانه نیز خط ویژه حمایتی برای شرکت‌های دانش بنیان در نظر گرفته شده است و شرکت‌ها بدون نوبت، ارز مورد نیاز را دریافت می‌کنند.

کد خبر 751584

دیگر خبرها

  • نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت، فرصتی برای پشتیبانی از تولید داخل و دانش‌بنیان‌ها
  • خرید دریچه فاضلاب چدنی در تهران | شرکت دانش بنیان ذوب ریزان
  • راهبرد وزارت صمت توسعه صنعت با رویکرد صادرات محور است
  • باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود
  • ۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی
  • تولید و مصرف گاز در ایران سربه‌سر شده است
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در ۱۴۰۲
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در سال ۱۴۰۲
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت واقعی است؟